Wij zijn er ook voor de doe-het-zelver en ook wanneer je een handige kennis hebt.

Wij zijn er ook voor de doe-het-zelver en ook wanneer je een handige kennis hebt.

Op zoek naar een mooie tegel voor in huis en wil je graag zelf aan de slag? Ook dan kun je bij Lutterman Tegels terecht. In de showroom zoek je samen met één van de ervaren showroommedewerksters van Lutterman de tegels uit, jij krijgt passend advies en vervolgens ga jij thuis zelf aan de slag.

Het Helderse familiebedrijf Lutterman Tegels is dé tegelspecialist van de Noordkop en heeft een assortiment waar je ‘u’ tegen zegt. Voor elk soort tegel kun je er terecht. Of het nu voor in de keuken, badkamer, het toilet of de woonkamer is. Wanneer je een tegel aanschaft bij Lutterman is niet per se nodig om het tegelwerk door Lutterman te laten verzorgen. Je kunt de tegels ook zelf verwerken of het door een andere tegelzetter laten doen.

 

Doe-het-zelf

Zo heeft een gezin in de Hulkstraat in Den Helder gekozen om zelf de tegels te leggen. De bewoonster vertelt: ,,Mijn man is erg handig, daarom hebben wij gekozen om zelf de tegels te verwerken. Daarnaast vind ik het ook erg prettig om alles in eigen beheer te hebben.” Het echtpaar heeft de badkamer en het toilet aangepakt. ,,De service van Lutterman Tegels hebben wij als erg prettig ervaren. Ze hadden veel kennis in huis en daarnaast waren ze erg vriendelijk en namen ze de tijd voor ons.” Het echtpaar heeft gekozen voor verschillende tegels. ,,Een witte wandtegel, een vloertegel in het antraciet en in het douchegedeelte hebben wij nog een tegel gekozen met een reliëf. Elke dag genieten we ervan.”

 

Handige kennis

Ook wanneer je met een andere tegelzetter in zee gaat, kun je jouw tegels bij Lutterman Tegels aanschaffen. Dit deed een gezin uit Nieuw Den Helder- Oost. ,,Samen met een bevriende kennis hebben wij tegels van Lutterman in onze badkamer en in de hal verwerkt. Hier hebben wij voor gekozen omdat je dan alles zelf in de hand hebt. Dat vinden wij erg prettig. Wij zijn erg goed geholpen bij Lutterman Tegels. Ze luisterden naar onze wensen en we zijn tot een mooi resultaat gekomen. Wij waren namelijk op zoek naar een vrij specifieke tegel voor achter het bad. Wij zijn erg blij met het resultaat”, vertelt de bewoonster.