Welkom in onze showroom

Welkom in onze showroom

Ontdek de perfecte tegels voor jouw ruimte in onze uitnodigende showroom, gelegen aan de Industrieweg 12 in Den Helder. Bij Lutterman Tegels begrijpen we dat het kiezen van de juiste tegels een belangrijke beslissing is, en ons deskundige team staat klaar om je te begeleiden door ons uitgebreide assortiment.

Ontdek Onze Collectie

Stap binnen in onze showroom en laat je inspireren door een breed scala aan hoogwaardige tegelontwerpen. Van tijdloze klassiekers tot trendy moderne stijlen, we hebben tegels die perfect passen bij elke smaak en elk project. Voel en bekijk onze tegels van dichtbij en visualiseer hoe ze jouw ruimte kunnen transformeren.

Persoonlijk Advies

Ons vriendelijke en deskundige team staat klaar om je te helpen bij het maken van de juiste keuze. Of je nu een kleine renovatie plant of een groot project uitvoert, wij bieden professioneel advies en begeleiding om ervoor te zorgen dat je de tegels vindt die aan al jouw wensen voldoen.

Bezoek Onze Showroom

Kom langs tijdens onze openingstijden en dompel jezelf onder in de wereld van tegels:

  • dinsdag – vrijdag: 9:00  –  17:00
  • zaterdag: 10:00  –  17:00

Houd er rekening mee dat we op maandag en zondag gesloten zijn om ons voor te bereiden op nog meer inspiratie en service voor jou.

Plan Je Bezoek

Neem de tijd om onze showroom te verkennen en laat je inspireren door onze prachtige collectie tegels. Voor specifieke vragen of om een afspraak te maken voor persoonlijk advies, neem gerust contact met ons op.

Afspraak maken

We kijken ernaar uit je te verwelkomen in onze showroom en je te helpen bij het realiseren van je tegeldromen!