Lutterman tegels

Lutterman tegels

Bij Lutterman Tegels bieden we een uitgebreide selectie tegels en complete badkamer- en toiletopstellingen in onze showroom, speciaal samengesteld voor particulieren die op zoek zijn naar hoogwaardige kwaliteit en diversiteit. Onze showroom is een inspirerende omgeving waar je kunt grasduinen door een breed scala aan tegelsoorten, formaten en kleurenpaletten.

Ontdek niet alleen tegels in de lades en panelen, maar ook realistische vloervlakken en doordachte badkamer- en toiletcomposities. Deze opstellingen bieden een waarheidsgetrouwe weergave van hoe tegels in diverse ruimtes tot hun recht komen. Voor wie liever eerst online verkent, bieden we een inspiratiepagina om ideeën op te doen. Bij Lutterman Tegels begrijpen we de cruciale rol van visuele representatie bij tegelkeuzes en streven we ernaar om particulieren te begeleiden naar de meest passende beslissingen voor hun projecten.

Advies op maat

Naast de inspiratie die je bij ons in de tegelwinkel kunt opdoen, biedt het ervaren en vakkundige team je ook graag een advies op maat. Lutterman Tegels is al sinds 1947 werkzaam in de tegelbranche, waardoor we waardevolle kennis in huis hebben. Deze delen we graag met onze klanten.

Door de unieke wisselwerking van diverse opstellingen, vloervlakken en professioneel advies willen we jou als klant een totaalpakket bieden. Wij zijn ervan overtuigd dat je een tegel moet voelen en ‘live’ moet zien, als je een echt goede keuze wilt maken. Een tegel maakt of breekt nu eenmaal een ruimte, dus daar moet serieus de tijd voor worden genomen. In onze tegelshowroom nemen wij alle tijd voor jou en denken we graag mee over een passende tegeloplossing voor jouw unieke situatie. Wil je er zeker van zijn dat wij tijd voor u hebben? Boek dan een afspraak in onze showroom!

Doe-het-zelf of laten doen

Bij Lutterman Tegels gaan we een stapje verder dan de reguliere tegelwinkel. Naast dat we een grote diversiteit aan tegels in onze showroom hebben, kunnen wij tegels ook inmeten en verwerken. Wij werken met eigen tegelzetters en hebben een schil van ZZP’ers, zoals installateurs en timmermannen, om ons heen verzameld. Zij werken met dezelfde visie als Lutterman Tegels: de klant staat voorop en er wordt alleen kwaliteit afgeleverd. Door deze goede samenwerkingsverbanden kunnen wij jouw badkamer, woonkamervloer, toilet of andere ruimte in de woning compleet afleveren.

Wij verkopen niet alleen tegels om zelf te verwerken. Als je aan de slag wilt als doe-het-zelver of zelf al een tegelzetter in de arm hebt genomen kun je ook bij ons terecht. In de showroom voorzien we je graag van een vakkundig advies en de bijbehorende materialen, zoals lijm en voegmortel. Als je onze tegelwinkel verlaat, kun je direct zelfstandig aan de slag. Uiteraard kun je bij ons altijd terecht voor praktische tips, want met onze jarenlange ervaring hebben we alles al een keer meegemaakt op tegelgebied!

Exclusief dealer van vtwonen tegels

Lutterman Tegels is exclusief dealer van vtwonen tegels,  Piet Boon, Marbles, One by One, Cottoceramix en Mosaic Factory in de Noordkop. Deze fraaie collectie  biedt tegels in allerlei soorten, maten en kleuren. Laat je verrassen in de showroom door deze eyecatches. Kijk hier voor meer vtwonen.

 

Breng je tegelvisie tot leven!

Plan vandaag nog een persoonlijke afspraak in onze showroom en laat ons team je begeleiden bij het vinden van de perfecte tegels voor jouw ruimte. Maak nu een afspraak en ontdek de mogelijkheden die Lutterman Tegels te bieden heeft!

Afspraak maken