Lutterman Tegels geeft uniek tintje aan interieur ‘Bijzondere vorm of kleur is op dit moment geliefd’

Lutterman Tegels geeft uniek tintje aan interieur  ‘Bijzondere vorm of kleur is op dit moment geliefd’

Of je nu op zoek bent naar een hippe tegel in een visgraatmotief gelegd of een basistegel met een betonlook; bij Lutterman Tegels ben je aan het juiste adres. Het Helderse familiebedrijf is dé tegelspecialist van de Noordkop en heeft een assortiment waar je ‘u’ tegen zegt.

Wanneer je de ruime showroom aan de Industrieweg instapt, is de kans groot dat Mandy Hasebos je begroet.  Mandy: ,,Iedereen is bij ons welkom. Of je nu zelf de gekochte tegels wilt verwerken, al een tegelzetter op het oog hebt of onze vakmensen wilt inzetten.” Het assortiment van de tegelspeciaalzaak is enorm. ,,Het is ons doel om iets extra’s te kunnen bieden. Onze tegels zijn bijzonder en exclusief, het zijn tegels die je niet overal ziet”, vertelt Mandy. ,,Het voordeel van onze zaak is dat wij een speciaalzaak zijn. Dit houdt in dat wij echt alleen tegels verkopen. Het voordeel hiervan is dat wij enorm veel kennis hebben van alles dat met tegels te maken heeft.” Bij Lutterman Tegels kun je voor elk soort tegel terecht; of het nu voor in de keuken, badkamer, het toilet of de woonkamer is.

Vtwonen

,,Wat je tegenwoordig veel ziet is de wat kleurrijkere tegel of de tegel in een bijzondere vorm. Zo hebben wij tegels met mooie patronen, maar ook zeshoekige tegels in een mooie groenblauwe kleur.” Wat Lutterman Tegels ook uniek maakt, is dat zij exclusief dealer zijn van de tegels van vtwonen. ,,Het is een hele moderne collectie met verschillende tegels. Zo zit er een vierkante roze tussen, een marmeren variant en ook een zwarte tegel die in een visgraatmotief gelegd kan worden.” In de showroom staat de collectie van vtwonen uitgestald, dus daar zijn alle tegels te bewonderen.

Creativiteit

Mandy: ,,In dit beroep kan ik mijn creativiteit kwijt. Door specifieke kleuren met bepaalde materialen te combineren, kunnen wij een heel mooi eindresultaat leveren aan onze klanten. Daar word ik heel gelukkig van. Als een klant blij de deur uitgaat, dan ben ik ook blij.”