Projecttegels worden steeds moderner

Projecttegels worden steeds moderner

“Naast dat we bij Lutterman Tegels vele particulieren mogen helpen in hun keuze in tegels, zijn wij veelvuldig betrokken als onderaannemer bij nieuwbouwprojecten in Den Helder en Julianadorp. Daarbij zie ik een verrassende verschuiving in de keuze van de standaard tegel door de aannemer. Uiteraard moet deze tegel voor een grote doelgroep toegankelijk zijn, maar waar men eerst alleen uit witte wandtegels en kleine vloertegels kon kiezen, wordt er nu gelukkig meer gekeken naar wat de trend is.

Omdat ik mij dagelijks bezighoud met tegels, kan ik de aannemers ook adviseren over en attenderen op modernere exemplaren in dezelfde prijsklasse. Zo hebben de bewoners van het nieuwbouwproject Willem Alexanderhof in Julianadorp bijvoorbeeld de keuze uit fraaie witte 30×60 cm wandtegels en in diverse tinten antraciet 60×60 vloertegels. Men kan dus ‘gewoon’ voor de standaardtegel kiezen en tegelijkertijd trendy zijn.

Al eerder bij De Hofdame en de Zusters in Den Helder mochten we mooie tegels in het standaardpakket opnemen. Ditzelfde gebeurt ook in de projecten Polderhofje van aannemer Appelman en Over ‘t Wad van aannemer A. Tuin. Als tegelliefhebber vind ik dit echt een mooie ontwikkeling in de nieuwbouwsector. Uiteraard kunnen klanten, wanneer de standaard tegel niet aan hun wensen voldoet, in onze showroom een ander mooi exemplaar uitkiezen.

Tegenwoordig is er zoveel mogelijk op tegelgebied, dat er hierdoor keuzestress kan ontstaan. Door goede en mooie standaard tegels aan te bieden, kunnen we dit verlagen. Kopers van de nieuwbouwprojecten waarbij wij als tegelzetter bij betrokken zijn, komen allemaal bij ons in de showroom het standaard pakket bekijken. Voor de meeste bewoners zijn die tegels prima, maar sommige mensen willen graag iets anders uitkiezen. Aangezien men vaak een lange periode moet wachten op de oplevering van de nieuwbouwwoning, is er tijd genoeg om de juiste keuze te maken. Ook dan helpen we de klant graag de weg te vinden in de wondere wereld van de tegel.

Tegels kunnen een huis maken of breken. Daarom is het van belang om de tegels live bij ons in de winkel te komen bekijken. Daarnaast kunnen we de klant van een persoonlijk advies voorzien, zodat ze een weloverwogen besluit kunnen maken en zo nog jarenlang plezier hebben van die keuze in hun splinternieuwe woning!”

Tot gauw in onze showroom!

Mandy Hasebos