Op pad met de tegelzetters van Lutterman Tegels

Op pad met de tegelzetters van Lutterman Tegels

Op zoek naar een nieuwe vloer- of wandtegel en wil je deze ook door een professionele en ervaren tegelzetter laten verwerken? De tegelzetters van Lutterman Tegels gaan met veel plezier en aandacht voor jou aan de slag.

Het Helderse bedrijf Lutterman Tegels gaat een stapje verder dan de reguliere tegelwinkel. Naast dat ze een grote diversiteit aan tegels in de showroom hebben, kunnen ze tegels ook inmeten en verwerken. En het mooie is; wanneer deze tegelzetters jouw woning aankleden ben je verzekerd van kwaliteit. Door deze goede samenwerkingsverbanden kunnen zij jouw badkamer, woonkamervloer, toilet of andere ruimte in de woning compleet afleveren.

 

Visgraat

In een van de stadsvilla’s in het Dirk Abbesteehof heeft Lutterman Tegels een vloertegel in een visgraatmotief gelegd. István is een van de twee tegelzetters die de vloer aanbrengt. ,,We hebben een touwtje gespannen zodat het motief recht komt te liggen. Wanneer je dit niet doet, ga je gauw scheef. Dit gebeurt zonder dat je het doorhebt.” Vervolgens wordt de primer op de vloer aangebracht. ,,Dan hecht de lijm beter. Er zijn veel tegelzetters die geen primer gebruiken, wij van Lutterman Tegels wel. Wij vinden kwaliteit belangrijk.” Vervolgens gaat de lijm op de grond en op de tegel zelf en wordt de tegel netjes op de vloer gelegd. Tussen de tegels worden clips aangebracht om later hier tussen te voegen. Binnen een paar dagen is de lege en kale woonkamer omgetoverd tot een woning met karakter.

 

Advies op maat

Lutterman Tegels in Den Helder is de meest complete tegelleverancier van de Noordkop. In de ruim opgezette en open showroom presenteren zij een brede collectie vloer- en wandtegels. Daarnaast geeft het professionele team jou graag een advies op maat. Ga langs en laat je inspireren.