Accenttegels

Laat je Bekoren door het Klassieke en Authentieke van Handvorm Tegels

Ontdek de betovering van handvorm tegels, die een oer-Hollands karakter toevoegen aan elke ruimte. Geliefd bij klanten die verlangen naar de charme van Portugese, Spaanse of Marokkaanse tegeltjes, brengen deze tegels een tijdloze esthetiek met zich mee.

Speelse Ontwerpen en Rijke Variatie in Vorm en Kleur

Deze tegels omarmen een speelse diversiteit met strakke of golvende randen en komen in een uitgebreid scala aan vormen en kleuren. Van vierkante tot langwerpige tegels, ovaalvormig, hexagonaal en zelfs in wiebertjes- en schubpatronen.

Veelzijdige Toepassingen en Creatieve Verwerking

Van keukens tot kachel-schouwen, als opvallende accenten in badkamers en toiletten, en zelfs als lambrisering in hallen: handvorm tegels passen op diverse plekken. Hun veelzijdigheid komt vooral tot uiting in de verschillende verwerkingsmogelijkheden. Mix en match kleuren, leg ze in visgraat- of elleboogpatronen, diagonaal, verticaal of horizontaal. Van strakke opstellingen in halfsteensverband tot een speels effect met wildverband: de opties zijn eindeloos.

Elke Keuze Voegt een Uniek Karakter Toe

Elke keuze in verwerking voegt een uniek karakter toe aan je ruimte. De veelzijdigheid van handvorm tegels maakt het mogelijk om jouw eigen stempel te drukken op het ontwerp en de uitstraling van elke plek waar ze worden gebruikt.

Ontdek de Magie van Handvorm Tegels in Onze Showroom

Bezoek onze showroom en ontdek zelf de magie van handvorm tegels. Laat je inspireren door de rijke variëteit aan ontwerpen, kleuren en verwerkingsmogelijkheden. Breng het tijdloze karakter van deze tegels in jouw ruimtes tot leven.

 

Breng je tegelvisie tot leven!

Plan vandaag nog een persoonlijke afspraak in onze showroom en laat ons team je begeleiden bij het vinden van de perfecte tegels voor jouw ruimte. Maak nu een afspraak en ontdek de mogelijkheden die Lutterman Tegels te bieden heeft!

Afspraak maken