Particulier

Particulier

Als particulier en doe-het-zelver kun je bij Lutterman Tegels je hart ophalen op tegelgebied. Onze showroom biedt een bron van inspiratie. Want naast de vele kasten en lades vol met diverse soorten, maten en kleuren tegels, vind je bij ons ook diverse vloervlakken en complete toilet- en badkameropstellingen. Op die manier kun je direct zien hoe een tegel in bijvoorbeeld een sanitaire ruimte tot uiting komt. Dit realistische beeld van de werkelijkheid helpt je om een goede tegelkeuze te maken. Liever eerst online inspiratie opdoen? Bezoek dan onze inspiratiepagina.

Advies op maat

Naast de inspiratie die je bij ons in de tegelwinkel kunt opdoen, biedt het ervaren en vakkundige team je ook graag een advies op maat. Lutterman Tegels is al sinds 1947 werkzaam in de tegelbranche, waardoor we waardevolle kennis in huis hebben. Deze delen we graag met onze klanten.

Door de unieke wisselwerking van diverse opstellingen, vloervlakken en professioneel advies willen we jou als klant een totaalpakket bieden. Wij zijn ervan overtuigd dat je een tegel moet voelen en ‘live’ moet zien, als je een echt goede keuze wilt maken. Een tegel maakt of breekt nu eenmaal een ruimte, dus daar moet serieus de tijd voor worden genomen. In onze tegelshowroom nemen wij alle tijd voor jou en denken we graag mee over een passende tegeloplossing voor jouw unieke situatie.

Doe-het-zelf of laten doen

Bij Lutterman Tegels gaan we een stapje verder dan de reguliere tegelwinkel. Naast dat we een grote diversiteit aan tegels in onze showroom hebben, kunnen wij tegels ook inmeten en verwerken. Wij werken met eigen tegelzetters en hebben een schil van ZZP’ers, zoals installateurs en timmermannen, om ons heen verzameld. Zij werken met dezelfde visie als Lutterman Tegels: de klant staat voorop en er wordt alleen kwaliteit afgeleverd. Door deze goede samenwerkingsverbanden kunnen wij jouw badkamer, woonkamervloer, toilet of andere ruimte in de woning compleet afleveren.

Wij verkopen niet alleen tegels om zelf te verwerken. Als je aan de slag wilt als doe-het-zelver of zelf al een tegelzetter in de arm hebt genomen kun je ook bij ons terecht. In de showroom voorzien we je graag van een vakkundig advies en de bijbehorende materialen, zoals lijm en voegmortel. Als je onze tegelwinkel verlaat, kun je direct zelfstandig aan de slag. Uiteraard kun je bij ons altijd terecht voor praktische tips, want met onze jarenlange ervaring hebben we alles al een keer meegemaakt op tegelgebied!

Exclusief dealer van vtwonen tegels

Lutterman Tegels is exclusief dealer van vtwonen tegels in de Noordkop. Deze fraaie collectie is tot stand gekomen in nauwe samenwerking met de stylisten van vtwonen en biedt tegels in allerlei soorten, maten en kleuren. Laat je verrassen in de showroom door deze eyecatches. Kijk hier voor meer vtwonen.