Motto by Mosa

Motto by Mosa

Motto by Mosa biedt designtegels voor verschillende interieurstijlen en budgetten. Binnen het concept staat keuzegemak centraal. Zo zijn er voor de badkamer perfecte tegelcombinaties beschikbaar, samengesteld door de ontwerpers van het gerenommeerde tegelmerk Mosa. Voor vloeren kiest u simpelweg de mooiste tegels.
De mooiste designtegels voor vloer en wand die passen bij uw interieurstijl. Laat u inspireren door de ontwerpers van Mosa en kom de collectie bekijken in onze showroom.

Vloertegels

Met de tegels van Motto by Mosa haalt u Dutch Design in huis. Dankzij hun duurzame eigenschappen zijn de vloertegels geschikt voor alle denkbare ruimtes. Van uw keuken en uw woonkamer tot de hal.

Series

FORM: Het gewolkte effect van beton, maar dan met de voordelen van vloertegels. Dat is Form. Een laagdrempelige manier om een vleugje industrieel toe te voegen aan uw woning. De gewolkte tegels zijn robuust, en vormen samen een levendige vloer. Dutch Design met een tijdloze uitstraling.

GRAIN: Voor Grain lieten de ontwerpers van Mosa zich inspireren door zand. Als u goed kijkt ontdekt u de verfijnde details. De matte vloertegel is namelijk voorzien van subtiele spikkels. Met een rustige uitstraling als resultaat. Daarnaast hebben de spikkels nog een praktische kant: ze hebben vuil verhullend effect.

Mozaïek

Bent u op zoek naar een bijzondere accentwand voor de badkamer Dan zijn de mozaïektegels van Motto by Mosa misschien wel iets voor u. De unieke driehoekige vorm zorgt voor een grafisch en levendig patroon op de muur. Zeker met een contrasterende voeg zijn de geometrische lijnen echte blikvangers.
De tegels zijn verkrijgbaar in dezelfde kleuren en structuren als de vloertegels Form en Grain. Zo geeft u ook binnen één sfeer een extra accent aan de ruimte.

Expressive

Gekleurde tegels zorgen voor vrolijkheid en geven uw badkamer karakter. Doordat de tegelkleuren zacht zijn, blijft de uitstraling van de ruimte fris en licht.

Serene

Witte tegels zijn licht en helder. Ze brengen rust en ruimte in uw badkamer. Of u nu gaat voor modern of klassiek: wit is altijd een goede keuze.

Noble

De goude combinatie van stoere materialen en grijstinten geeft uw badkamer een industriele uitstraling. De koele tegelkleuren lenen zich perfect voor een strak lijnenspel.

Natural

Lichte zandkleuren zorgen voor harmonie in uw interieur. Door de bescheiden en maar verfijnde tegelkleuren krijgt uw badkamer een rustiek karakter.

Cosy

Omring uzelf met rijke aardse kleuren. De tegels geven uw badkamer een robuust karakter en maken de ruimte warm en vertrouwd.

Royal

Als u van uitgesproken houdt zijn donkergekleurde tegels de perfecte keuze voor uw badkamer. De diepe kleurtonen zijn zorgvuldig geselecteerd en geven een gevoel van luxe.
Kom langs in onze showroom, zodat we je alles kunnen vertellen over de collectie.